Haaland getergd na uitspraken Liverpool-ster: 'Hij kan zeggen wat hij wil, het raakt me niet'

Sportnieuws
zondag, 10 maart 2024 om 11:53
copyright proshots 23387343
Zondag staat er op Anfield een cruciale ontmoeting op het programma tussen Liverpool en Manchester City in de Premier League. Liverpool hoopt de koppositie te behouden, maar voelt de hete adem van Manchester City in de nek, aangezien zij slechts één punt achterstaan na 27 gespeelde wedstrijden. Voor de kraker zijn er al enkele plaagstootjes uitgedeeld door spelers van beide clubs.
De rivaliteit tussen Liverpool en Manchester City, twee van de best presterende clubs in Engeland, houdt voetbalfans wereldwijd al lange tijd bezig. Hoewel Manchester City meer trofeeën heeft gewonnen is Trent Alexander-Arnold, rechtsback van Liverpool, van mening dat de prestaties van zijn club in de afgelopen jaren meer lof verdienen.
'Ondanks dat zij meer prijzen hebben gepakt dan wij en waarschijnlijk succesvoller zijn geweest, zullen onze overwinningen meer betekenen voor ons en onze supporters gezien de verschillen in financiën tussen beide clubs,' verklaarde Alexander-Arnold tegenover FourFourTwo. De Engelse international veroverde in 2020 met zijn jeugdliefde het eerste kampioenschap sinds 1990.

City won de treble

Sky Sports maakte handig gebruik van de uitspraken van Alexander-Arnold door ze voor te leggen aan de spits van Manchester City, Erling Braut Haaland. De Noor reageerde geprikkeld. 'Als hij dat wil zeggen, prima. Ik ben hier pas een jaar en heb al de treble gewonnen. Dat gaf een behoorlijk fijn gevoel. Ik denk dat hij niet precies begrijpt hoe dat voelt...'
Haaland vindt de opmerkingen van Alexander-Arnold onnodig, zoals hij duidelijk laat blijken. 'Hij kan zeggen wat hij wil... Ik begrijp niet waarom hij dat doet, maar het raakt me niet.' De linkspoot weigert de rol van favoriet op te eisen. 'Ik denk dat er veel teams zijn die de Premier League kunnen winnen; de laatste jaren was het altijd City. We zullen proberen dat opnieuw te doen. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar we zijn een goed team.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties