Soap om handtekening Xabi Alonso neemt gigantisch verrassende wending

Sportnieuws
vrijdag, 29 maart 2024 om 12:35
copyright proshots 23931318
Xabi Alonso blijft trainer van Bayer Leverkusen, zo meldt onder meer Fabrizio Romano vrijdagochtend op X. De koploper van de Bundesliga zal middels een statement het aanblijven van de succestrainer snel bevestigen. Hiermee lijkt er een einde te komen aan de jacht op zijn handtekening.
Zo'n beetje de gehele Europese top zat achter Alonso aan. Real Madrid, Liverpool, Bayern München, allemaal hadden ze in meer of mindere mate interesse in de 42-jarige Spanjaard. Vooral Liverpool en Bayern München zagen hem al Jürgen Klopp en Thomas Tuchel. The Reds lijken nu door te schakelen naar Rúben Amorim van Sporting Portugal, terwijl Bayern denkt aan het vastleggen van Zinédine Zidane.
Toch kan Alonso over een jaar wellicht alsnog naar een van deze clubs verkassen, zo meldt Romano. 'Xabi Alonso’s afkoopclausule zal actief worden in de zomer van 2025. Xabi zal betrokken worden bij nieuwe aankopen en zal ook sterren als Florian Wirtz bij de club houden. Liverpool, FC Bayern en Real Madrid zullen Xabi in de gaten houden voor de toekomst', zo luidt het bericht van de Italiaanse transfergoeroe.
Sinds oktober 2022 is Xabi Alonso hoofdtrainer van Bayer Leverkusen. De club stond op het moment van aanstellen slechts zeventiende en onder zijn leiding werd het seizoen met de zesde plaats afgesloten. Momenteel is Bayer ongenaakbaar in de Bundesliga, met een voorsprong van tien punten op Bayern München. In de Europa League werd onlangs de kwartfinale bereikt en in de DFB Pokal staat de club in de halve finale. Bayer is dit seizoen nog ongeslagen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties