Soap rond mysterieuze verdwijning Italiaanse toptennisster krijgt nieuw hoofdstuk: 'Halve inboedel meegenomen'

Sportnieuws
maandag, 20 mei 2024 om 12:15
copyright proshots 21898183
Italië blijft in de ban van de 'verdwenen' toptennister Camila Giorgi. Enige tijd geleden stopte Giorgi zonder opgaaf van reden met tennis en nu lijkt ze van de aardbodem verdwenen te zijn. Diverse schuldeisers zijn op zoek naar het lingeriemodel, maar tot op heden zonder succes.
Giorgi reikte in 2018 tot de kwartfinale van Wimbledon, maar haar laatste officiële wedstrijd dateert al vanaf twee maanden geleden en nu staat ze bij de International Tennis Integrity Agency (ITIA) ingeschreven als een speelster die ‘gestopt' is. De Women Tennis Association (WTA) probeerde haar daarover te bereiken, maar alle opgegeven telefoonnummers, die van haarzelf, haar vader en broers, werken niet meer.
Giorgi woonde enige tijd in een villa in Calenzano, in de buurt van Florence. Het Italiaanse La Repubblica weet nu te melden dat Giorgi ook daar met de noorderzon is vertrokken. De tennisster heeft samen met haar familieleden zelfs de halve inboedel meegenomen. 'Ze zijn niet alleen zonder iets te zeggen vertrokken zonder zes maanden huur te hebben betaald, maar ze hebben ook de helft van onze meubels meegenomen. Perzische tapijten, mooie meubels, zelfs een antieke tafel van een halve ton. We hebben het over schade tussen de 50 en 100 duizend euro', aldus de eigenaar tegenover de Italiaanse krant.
De eigenaar van de villa heeft de vader van Giorgi aangeschreven en kreeg verrassender wijze een reactie. Maar niet die waar hij op gehoopt had. 'Ik schreef hem dat ze op zijn minst onze spullen moesten teruggeven, hij reageerde minachtend en zei dat ze weinig waarde hadden. Dat vind ik hatelijk gedrag richting mensen zoals ik die economische maar ook emotionele schade hebben geleden. Die voorwerpen maken deel uit van het leven van mijn moeder en dat van mij: ik wil ze terug, aangezien we de hoop hebben verloren op de duizenden en duizenden euro’s aan achterstallige huur.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties