Slot gelinkt aan topclub in de Premier League: 'Hij doet hetzelfde bij Feyenoord'

Sportnieuws
maandag, 27 maart 2023 om 18:29
arne slot
Pieter Zwart, de hoofdredacteur van Voetbal International, denkt dat Tottenham Hotspur na dit seizoen weleens bij Arne Slot uit kan komen als hoofdtrainer. De topclub in de Premier League ontsloeg gisteren (zondag, red) Antonio Conte, waarna assistent Cristian Stellini doorgeschoven werd als interim-trainer tot het eind van het seizoen. Zwart denkt dat Slot in de zomer een logische opvolger kan zijn.
The Times meldde vrijdag al dat Slot op het lijstje van Tottenham prijkte, maar dat hij niet de enige was. Julian Nagelsmann zou de voorkeur genieten, maar hij zou na zijn recente ontslag bij Bayern München wat tijd voor zichzelf willen nemen. De club kijkt daarom verder, naar onder andere Slot, die met Feyenoord hard op weg is naar het kampioenschap in de Eredivisie. De succesvolle oefenmeester van de Rotterdammers 'concurreert' bovendien met Mauricio Pochettini, die al eerder jarenlang succesvol actief was op White Hart Lane en nu zonder club zit. Ook Vincent Kompany (Burnley), Rúben Amorim (Sporting Lissabon), Ange Postecoglou (Celtic), Roberto De Zerbi (Brighton & Hove Albion) worden genoemd als mogelijke opvolger van Conte.
Zwart denkt dat Slot meer kans maakt dan hem op het oog gegeven wordt. Als reden geeft hij dat voorzitter Daniel Levy, die verantwoordelijk is voor de transfers, erg lijkt op de trainer van Feyenoord. 'Voorzitter Daniel Levy heeft het imago van een vrek. Hij wil met weinig geld veel presteren. Dat is wat Arne Slot natuurlijk ook gedaan heeft. Eerst bij AZ, waar hij heeft meegedaan om de titel, en nu doet hij hetzelfde bij Feyenoord met een laag budget. Ik kan me voorstellen dat hij in beeld zou komen.' Begin februari werd Slot al gelinkt aan Leeds United, maar hij wilde niet midden in het seizoen vertrekken bij zijn club.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties