'Slachtoffer' van Horner wisselt van advocaat en gaat in hoger beroep

Sportnieuws
vrijdag, 15 maart 2024 om 13:16
copyright proshots 24371926
De vrouwelijke medewerker die Christian Horner van seksueel grensoverschrijdend gedrag beschuldigde gaat in hoger beroep tegen de uitslag, zo meldt De Telegraaf. Uit een onafhankelijk onderzoek kwam naar voren dat Horner onschuldig was, maar de vrouw laat het daar niet bij zitten en heeft zelfs een andere advocaat in de arm genomen.
Erik van Haren, die het nieuws over de aanklacht tegen Horner als eerste naar buiten bracht, schrijft het volgende: 'De werkneemster van Red Bull Racing die een aanklacht indiende tegen teambaas Christian Horner gaat in beroep. De vrouw in kwestie heeft sinds kort een nieuwe advocaat in de arm genomen. Aanvankelijk zou ze vijf werkdagen bedenktijd hebben, na het ontvangen van de officiële papieren naar aanleiding van het eerste onderzoek, om in beroep te gaan. Door de juristenwissel had ze daar langer de tijd voor.'

Twijfel en geruchten

De medewerkster, die onlangs op non-actief is gesteld, is niet de enige die de uitslag in twijfel brengt. Toto Wolff van Mercedes en Zak Brown van McLaren twijfelden openlijk aan het gebrek aan transparantie rond het onderzoek terwijl ook huidige motorleverancier Honda en toekomstige motorleverancier Honda meer duidelijkheid willen.
Er gaan bovendien geruchten rond dat Max Verstappen naar Mercedes kan vertrekken, topadviseur Helmut Marko mogelijk het team gaat verlaten en dat Horner voor de Grand Prix van Australië mogelijk alsnog ontslagen gaat worden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties