Rashford bijt van zich af: 'Ik kan sommige dingen in de media niet accepteren'

Sportnieuws
vrijdag, 01 maart 2024 om 14:24
marcus rashford
Marcus Rashford heeft bij de PlayersTribune van zich afgebeten. De vleugelaanvaller wekt de laatste tijd veel irritatie op bij Manchester `United-supporters. Rashford zou lui en niet gefocust zijn op zijn club. De speler spreekt deze berichtgeving fel tegen.
'Luister, ik ben geen perfect persoon. Als ik een fout maak, zal ik de eerste zijn die mijn hand opsteek en zegt dat ik het beter moet doen', begint Rashford. 'Maar als je ooit mijn toewijding aan Manchester United in twijfel trekt, dan moet ik mijn stem laten horen.' De vleugelaanvaller werd in februari nog kortstondig geschorst door Erik ten Hag, omdat hij een training had gemist door de dag voor de training uit te gaan in Belfast. Daar kreeg hij niet bepaald de handen voor op elkaar.

'Sommige dingen kan je niet accepteren'

Het lijkt de Engelsman diep te zitten. 'Ik kan sommige dingen in de media niet accepteren. Ik ben hier bij United opgegroeid. Ik speel al voor deze club sinds ik een jonge jongen was. Mijn familie weigerde levensveranderend geld toen ik een kind was, zodat ik voor deze club kon spelen.' Dit weekend staat de Manchester Derby op het programma, daar heeft hij de kans de harten van de supporters weer te veroveren. 
Wat wordt het wedstrijdverloop bij PSV-Feyenoord? Pak 20 keer je inleg terug als er 2 keer wordt gescoord!. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Pakt Verstappen pole in Bahrein? Krijg twee keer je inzet terug bij Jacks en een mogelijke free bet tot 50 euro. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties