Problemen Viaplay zorgen voor grote ergernissen: 'Smerige amateurs'

Sportnieuws
donderdag, 29 februari 2024 om 22:23
viaplayyy
Het is geen prettig jaar voor Viaplay. De streamingsdienst leed een verlies van 920 miljoen euro en er werd even getwijfeld of het in 2024 nog actief zou zijn. Uiteindelijk bleek dat geen probleem te zijn, al zou de Formule 1-liefhebber waarschijnlijk liever hebben gehad dat een andere partij de koningsklasse van de autosport uit kon zenden. Al tijdens de eerste vrije training van de eerste Grand Prix van het jaar waren er technische problemen.
Het beeld ging zo nu en dan op zwart en ook werd het beeld op een gegeven moment grijs of viel zelfs stil. Viaplay heeft donderdagmiddag nog een kans om beter voor de dag te komen als er een tweede vrije training wordt verreden in Bahrein. Deze begint om 16.00u Nederlandse tijd.
De problemen zorgden voor grote ergernissen bij de gebruikers, die op X luidkeels hun ongenoegen laten blijken. 'Er is hier meer sneeuw dan op een piste', schrijft iemand die teleurgesteld is. 'Smerige amateurs', haalt iemand anders uit. 'Het is een soort screenshot', hoor je nog meer en 'Zelden vertoont, zo'n slechte service', baalt een F1-kijker. 

Viaplay

Er gloort wel hoop aan de horizon voor iedereen die baalt van de huidige situatie. Ziggo Sport, dat de rechten in 2022 verloor aan Viaplay, wil namelijk vanaf 2025 de Formule 1 weer uitzenden. Sportmarketeer Chris Woerts kwam op dinsdag met een update dat de Formule 1-uitzendrechten mogelijk voor de start van het seizoen al in de verkoop gaan. Dat zou betekenen dat de strijd tussen Ziggo Sport en Viaplay binnenkort al zal losbarsten.
Op dinsdag kwamen potentiële uitzendpartners bij elkaar in Londen om uitleg te krijgen over de verdeling van uitzendrechten en de biedingsprocedure. Het gaat om de Formule 1-rechten in verschillende landen wereldwijd, waaronder Nederland. Het statement van Woerts: 'In Bahrein doet het gerucht de ronde dat de FOM vóór de start van het nieuwe seizoen de knoop doorgehakt wil hebben.'
Niets missen van Verstappen in 2024? Sluit dan een abonnement met korting af bij Viaplay, of bekijk hier alle opties.

Overzicht boze reacties GP Bahrein

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties