Premier League of Darts: Van Gerwen direct uitgeschakeld in bomvol Ahoy

Sportnieuws
donderdag, 18 april 2024 om 23:59
michael van gerwen
De twaalfde speelronde in de Premier League of Darts wordt donderdagavond gespeeld in een uitverkocht Ahoy. Het sportpaleis in Rotterdam was binnen de kortste keren uitverkocht en zal Michael van Gerwen vol naar de overwinning gaan schreeuwen. Slechts tienduizend mensen kunnen live aanwezig zijn in Ahoy. Voor thuisblijvers is er goed nieuws, want de gehele avond zal live te zien zijn op SBS 9.
Normaliter worden de dartswedstrijden uitgezonden op Viaplay en kan er enkel gekeken worden als men in het bezig is van een abonnement. Door een nieuwe samenwerking tussen Viaplay en Talpa is het kanaal SBS 9 omgedoopt in een sportkanaal genaamd Viaplay TV. De Hollandse avond in Rotterdam is voor ieder huishouden gratis te bekijken via bovengenoemde zender.
Michael van Gerwen kan de support goed gebruiken. De Brabander begon goed aan het prestigieuze toernooi, maar bivakkeert al enkele weken in een dip. De top-4 klassering in de Premier League of Darts is op de tocht te komen staan en een overwinning is broodnodig. Vorige week won Van Gerwen de elfde speelronde en hopelijk heeft dat de Nederlander een flinke boost gegeven. Van Gerwen speelt in de kwartfinale (de eerste ronde) tegen Luke Humphries.

Speelschema Premier League of Darts speelronde 12

WedstrijdUitslag
Kwartfinale
20.10u Smith-Littler6-3
20.40u Cross-Price3-6
21.10u Wright-Aspinall2-6
21.40u Van Gerwen-Humphries4-6
Halve finales
22.10u Smith-Price6-5
22.40u Aspinall-Humphries6-4
Finale 
23.10u
Smith-Aspinall4-6

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties