Pascal Jansen heeft nieuwe club gevonden

Sportnieuws
donderdag, 13 juni 2024 om 16:45
copyright proshots 23703637
Hij werd volgens velen onterecht weggestuurd bij AZ, stond op de radar van Ajax en gaat nu aan de slag in Hongarije. Pascal Jansen maakt een boude carrièreswitch en verruilt de Nederlandse velden voor Ferencvaros, de club die de voorbije jaren telkens kampioen van zijn land werd. De komende twee jaar mag hij gaan smeden aan een blijvende kampioensploeg.
Jansen sprak dit voorjaar met Spartak Moskou en werd genoemd bij Ajax, maar daarna bleef het weer even stil rond het trainerslot van de vertrokken AZ-man. Jansens dienstverband bij Ferencvaros maakt van hem de tweede Nederlandse trainer (na Ricardo Moniz, red.) die de honneurs waarneemt bij de recordkampioen.

Mascotte

Op de sociale kanalen van de club prijkt de oefenmeester met een shirt in de hand en een dreigende adelaar achter hem. De adelaar is de mascotte van de club en de spelers worden dan ook 'Grean Eagles' genoemd.

EK-spits

In het voorbije seizoen wist Ferencvaros de eerste voorronde van de Champions League niet te overleven. Een van de bekende spelers is spits Barnabas Varga, die de komende weken met Hongarije aan het EK deelneemt. Varga scoorde 20 keer in 24 competitiewedstrijden.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Zet 5 euro in en krijg 50 euro aan free bets! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties