Oud-Feyenoorder maakt transfer naar Roemenië, maar stuurt zijn broer heen om te spelen

Sportnieuws
dinsdag, 14 mei 2024 om 11:30
edgar ie
Dinamo Boekarest dacht oud-Feyenoorder Edgar Ié binnen te hebben gehaald, maar niets blijkt minder waar. Ié lijkt zijn tweelingbroer naar de club te hebben gestuurd om te gaan voetballen in plaats van zichzelf, althans dat is een vermoeden van de Roemeense journalist Emanuel Rosu. 
De journalist beweert dat er binnen de club vele aanwijzingen zijn dat Ié zijn broer Edelino heeft gestuurd. Inmiddels lijkt ook de club daarvan overtuigd, omdat de speler opeens geen Engels meer kan spreken. Dat is opvallend, omdat Dinamo zeker weet dat Ié wel de Engelse taal beheerst. Dat is heel simpel op te lossen door bijvoorbeeld je rijbewijs te tonen, maar dat weigert de speler in kwestie.

Niveauverschil 

Sinds het vertrek van Edgar Ié bij Feyenoord is de speler van de Nederlandse radar verdwenen. Zo liep zijn contract bij Istanbul Basaksehir af en was hij op zoek naar een nieuwe club. Dinamo werd die club, maar hij beleefde er nog weinig succes. Hij viel tot op heden pas een keer in en maakte toen elf minuten. Edelino is ook een voetballer, maar speelt op een lager niveau in Portugal, het vierde niveau. Hij transfereerde afgelopen zomer ook en ging van het Portugese Resende naar het Poolse Tłuchowia Tłuchowo, waar hij per 1 januari alweer vertrok. De club heeft zelf nog niet gereageerd. 

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties