Oranje-speler opnieuw in verband gebracht met Real Madrid-transfer: 'Overal waar hij komt is hij de beste'

Sportnieuws
maandag, 10 juni 2024 om 14:45
joey veerman
Joey Veerman maakt naar alle waarschijnlijkheid deze zomer een transfer. Eerder werd de middenvelder al in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid als opvolger van Toni Kroos. Ook Jack Tuyp en Robert Molenaar denken dat een droomtransfer niet slecht uit zal pakken.
Onder andere Youri Mulder en Arnold Mühren gaven eerder al aan dat Veerman niet zou misstaan in de selectie van De Koninklijke. Voormalig FC Volendam-spits Tuyp deelt die mening. 'Door zijn instelling blijft hij zich continu doorontwikkelen. Dat heeft hij gedaan bij Heerenveen en doet hij nu bij PSV. Elke keer als je denkt dat een stap voor hem te groot is, zie je al snel dat hij het makkelijk aankan. Overal waar hij binnenkomt, is hij binnen twee maanden de beste', zegt de oud-goaltjesdief.
Molenaar, die Veerman liet debuteren in het betaalde voetbal bij FC Volendam, denkt dat de middenvelder klaar is voor een transfer. 'Volgens mij heeft hij tot nu toe altijd de juiste stappen gemaakt. Eerst naar een topclub in Nederland en niet te vroeg naar het buitenland. Dat heeft ook geleid tot een debuut in Oranje. Dan denk ik dat de tijd zich aandient dat hij de volgende stap kan maken,' zegt hij.

Veerman actief op het EK

Veerman speelt met Oranje op het EK dat vrijdag van start gaat. Het is nog maar de vraag of de speler van PSV een vaste basisplek krijgt met hevige concurrentie van onder meer Frenkie de Jong, Tijjani Reijnders, Teun Koopmeiners en clubgenoot Jerdy Schouten.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties