Ook deze international stelt zich (voorlopig) niet beschikbaar voor Oranje

Sportnieuws
zondag, 19 mei 2024 om 11:30
copyright proshots 25143523
Marco Bizot zit niet in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK komende zomer in Duitsland. De doelman van Stade Brest geeft aan te maken te hebben met zware familieomstandigheden waardoor hij zich niet beschikbaar stelt voor Oranje.
In een gesprek met Voetbal International laat de 33-jarige Bizot weten dat hij wegens privéredenen geen mogelijkheid ziet om met het Nederlands elftal naar een eindtoernooi af te reizen. Eerder vertelde hij al in een exclusief interview aan De Telegraaf over deze problematiek, die zwaar op het gezin Bizot drukt. Daardoor hing de beslissing om de voorselectie van het EK te laten schieten al enige tijd in de lucht.
Vanwege zijn privésituatie hoopt Bizot deze zomer te vertrekken bij Stade Brest, zo liet hij destijds al doorschemeren. Dit heeft vooral te maken met de lastige ligging van de Franse club. Hij wil ergens voetballen waar hij makkelijker naar Nederland kan komen of makkelijker mensen over de vloer kan krijgen.

Nog vier keepers in de race

De verwachting was dat Bizot door zijn goede prestaties in Frankrijk zou worden opgenomen in de EK-voorselectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman riep echter Mark Flekken, Justin Bijlow, Bart Verbruggen en Nick Olij op als keepers in zijn voorselectie.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties