Onvrede vanuit spelersgroep over Van 't Schip: 'Dit is het begin van het einde'

Sportnieuws
vrijdag, 01 maart 2024 om 14:17
copyright proshots 24272235
Ajax wacht zondag de altijd lastige thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De Amsterdammers staan vijfde en hebben door het puntenverlies van de voorbije weken een achterstand op nummer drie FC Twente van maar liefst elf punten. Op het veld loopt het al het hele seizoen niet en ook achter de schermen lijkt er een nieuw golf van onrust te zijn ontstaan.
De in Amsterdam bekende X-gebruiker @KlerryHunstra, de voormalige Hamstelaar, weet te melden dat spelers hun onvrede hebben geuit over trainer John van 't Schip en gang van zaken binnen de seletie. De spelers zijn van mening dat ze teveel vrij krijgen en te weinig groepstrainingen hebben. 'Steijn deed dit ook, dit is het begin van het einde', aldus de doorgaans zeer goed ingelichte bron.
Zo zou Brian Brobbey al maanden wachten op een spitsentrainer en is deze nog altijd niet aan de technische staf toegevoegd. Schrijnend is ook dat de ploeg, na de nederlaag tegen AZ, in totaal drie dagen vrijaf heeft gekregen. Op maandag, dinsdag en vrijdag zouden zij zich niet op de club te hoeven melden.
@KlerryHunstra geeft aan dat al deze beweringen juist zijn. 'Het klopt als een bus. Spelers klagen dat er te weinig groepstrainingen zijn. Morgen (vrijdag, red.) zullen er gelukkig een aantal op eigen gelegenheid op de club komen. Maar het is een feit dat na een verlies tegen AZ de spelers 2 dagen niet op de club hoefden te komen.

Kan iemand dit bevestigen?

Branco Balvers
Branco Balvers
@brancobalvers

Maanden terug vroeg Brobbey om spitsentraining van Bosman. Dit is er nog steeds niet van gekomen. Deze week is de selectie in aanloop naar Utrecht maandag, dinsdag en morgen complete dagen vrij. Er heerst een totaal gebrek aan topsportcultuur bij ons cluppie…

4
Reply
Wat wordt het wedstrijdverloop bij PSV-Feyenoord? Pak 20 keer je inleg terug als er 2 keer wordt gescoord!. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties