Officieel: Kylian Mbappé tekent contract bij Champions League-winnaar Real Madrid

Sportnieuws
maandag, 03 juni 2024 om 19:48
copyright proshots 25415434 1
De transfer die al jaren in de lucht hing is dan eindelijk daar. Kylian Mbappé is vanaf volgend seizoen speler van Real Madrid. De Franse sterspeler flirtte al enkele jaren met een overstap naar De Koninklijke, maar telkens kwam het er nooit van. Nu meldt de kersverse Champions League-winnaar dat Mbappé na het EK gepresenteerd gaat worden als nieuwe aanwinst.
In 2022 leek Mbappé al de overstap te gaan maken van Paris Saint-Germain naar Real Madrid. De transfer was zo goed als rond, maar verrassender wijze verlengde de razendsnelle aanvaller zijn contract bij de Franse landskampioen. Mbappé stak nooit onder stoelen of banken dat hij ooit de overstap wilde maken naar Madrid.
Er kwam schot in de zaak nadat Mbappé aan het einde van dit seizoen aangaf Paris Saint-Germain te verlaten. De 77-voudig international stond vanaf het seizoen 2017/2018 onder contract bij de Parijzenaren. Real Madrid maakte maandagavond de komst van Mbappé wereldkundig en gaf tegelijkertijd aan dat na het EK voetbal 2024 de presentatie volgt.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties