Neymar doet gemoederen oplopen in Saoedi-Arabië: 'Clash met trainer'

Sportnieuws
maandag, 25 september 2023 om 21:14
copyright proshots 21693910
Er is nog geen sprake van een gelukkig huwelijk tussen Neymar en de Saoedische club Al-Hilal. De Braziliaanse ster zou het volgens verschillende buitenlandse media flink aan de stok hebben gekregen met zijn trainer.
Neymar is met zijn club actief in de Aziatische Champions League, en kwam daarin vorige week niet verder dan een teleurstellende 1-1 tegen Navbahar Namangan. Direct na de wedstrijd zou het rebelse gedrag van de Braziliaan tot een felle ruzie met oefenmeester Jorge Jesus hebben geleid.

Wederzijdse ergernis

Jesus zat niet te wachten op het commentaar van zijn sterspeler en sprak hem aan op zijn opstandige gedrag. Neymar liet het er niet bij zitten: hij zou eigenhandig naar het bestuur zijn gestapt met het verzoek de Portugees te ontslaan. Het is sterk de vraag of het bestuur onder de indruk is: ondanks zijn riante salaris (150 miljoen per jaar, volgens Sky Sports) bleef de inbreng van de ex-PSG'er voorlopig beperkt tot drie wedstrijden en twee assists.

Vervelende voorronde

PSV-supporters herinneren zich Jesus misschien nog wel van twee zomers geleden. De oefenmeester stond namelijk aan het roer van Benfica toen de club zich ten koste van de Eindhovenaren voor de Champions League kwalificeerde (2-1, 0-0). Lang duurde zijn verblijf niet: enkele maanden na het uitschakelen van PSV verliet Jesus Benfica alweer. Vóór zijn huidige functie bij Al-Hilal vertoefde hij nog een seizoen bij Fenerbahce.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties