Nederlander wordt op handen gedragen in Engeland: 'Laat zien dat ik het goed heb gedaan'

Sportnieuws
maandag, 06 mei 2024 om 15:16
rav van den berg
Rav van den Berg is bij Middlesbrough in de Championship een ware sensatie. Zo is hij bij zijn club door de fans uitgeroepen tot beste speler en beste talent van het jaar. De trainer bij Middlesbrough is Michael Carrick en die is ook zeer lovend over de prestaties van Van den Berg. 
En blijkbaar zijn niet alleen de speler en de trainer tevreden, maar ook de fans. Die beloonden hem voor zijn harde werk met twee individuele prijzen. 'Ik ben er heel trots op. Ik denk dat het laat zien dat ik het goed heb gedaan. De fans en het team hebben me geholpen om me hier thuis te voelen en dat is erg belangrijk geweest, want als je je goed voelt, kan je ook goed voetballen', laat Van den Berg weten aan The Northern Echo.
Carrick is een Manchester United-legende en is ook zeer te spreken over de prestaties van de Nederlander. 'Je kunt niet anders dan onder de indruk zijn van Rav. Hij straalt rust uit, wil graag leren en heeft een geweldige instelling. We hebben echt geluk dat hij deel uitmaakt van onze selectie.' De verdediger heeft blijkbaar veel indruk gemaakt op de legendarische middenvelder. 
Middlesbrough is achtste geëindigd in de Championship die positie geeft geen recht op play-offs om naar de Premier League te gaan. Afgelopen zaterdag was de slotdag van één van de meest zware competities ter wereld. Leicester City werd kampioen, Ipswich Town werd tweede en promoveerde daarmee direct naar de Premier League. Leeds United, Southampton, West Bromwich Albion en Norwich City spelen in de play-offs om te promoveren naar het hoogste treetje in het Engelse voetbal.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties