Na acht maanden blessureleed maakt Timber zijn rentree, en hoe! Weergaloze goal van oud-Ajacied

Sportnieuws
maandag, 22 april 2024 om 20:34
copyright proshots 21886197
Jurriën Timber heeft na een afwezigheid van acht maanden zijn rentree gemaakt op het voetbalveld. De oud-Ajacied speelde maandagavond een helft mee in de wedstrijd van het beloftenelftal van Arsenal tegen Blackburn Rovers Onder 21. Na acht minuten spelen scoorde Timber op prachtige wijze de openingstreffer van het duel.
Al in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen ging het gruwelijk mis voor Timber. De verdediger scheurde in het thuisduel met Nottingham Forest zijn kruisband af en had acht maanden aan revalidatie nodig om weer zijn eerste speelminuten te kunnen maken. Deze worden nog niet bij de hoofdmacht van Arsenal gemaakt, maar bij de beloften.
Timber liet van zich spreken door in de wedstrijd tegen Blackburn Rovers Onder 21 de bal op schitterende wijze in de kruising te schieten. Trainer Mikel Arteta liet onlangs al blijken blij te zijn met de terugkeer van zijn zomeraanwinst, maar nog wel voorzichtig te willen zijn. 'Het ziet er goed uit op de training, maar dit is nu de laatste stap. We moeten de zekerheid hebben dat hij er klaar voor is.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties