Mislintat terug aan het werk en gaat contract tekenen bij Borussia Dortmund

Sportnieuws
maandag, 01 april 2024 om 12:54
mislintat
Sven Mislintat gaat bij Borussia Dortmund terugkeren als directeur. Verschillende Duitse media melden maandag dat de voormalige technisch directeur van Ajax deze week een contract gaat tekenen bij de Duitse topclub.
Mislintat was al langer in gesprek met Dortmund over een technische functie, nu lijkt de terugkeer van de Duitse directeur een feit. Volgens Volgens verschillende Duitse media zal de Duitser bij de huidige nummer vier van de Bundesliga de functie van sportief of technisch directeur gaan bekleden.
Op dit moment is Hans-Joachim Watzke de algemeen directeur van Borussia Dortmund. Hij vertrekt in het najaar van 2025, maar wil zijn opvolger al voor de start van het seizoen 2024/25 gepresenteerd hebben. Dat lijkt middels de aanstelling van Mislintat te gaan gebeuren.

Dortmund kent Mislintat

Mislintat werkte eerder van 1998 tot 2017 bij Borussia Dortmund. Daar vervulde hij bij Dortmund een rol als scout, vervolgens als hoofdscout en technisch directeur. Daarna was hij in technische functies werkzaam bij Arsenal, VfB Stuttgart en Ajax. Bij de clubs uit Londen en Amsterdam was het dienstverband van Mislintat onsuccesvol. Bij Ajax werd de Duitser na vier maanden ontslagen. Niet lang daarna scheidden de wegen van de door Mislintat aangestelde Maurice Steijn en Ajax ook.
Ajax Showtime ©

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties