'Mislintat geïnteresseerd in Nederlands toptalent van 35 miljoen'

Sportnieuws
maandag, 29 april 2024 om 14:00
mislintat
Dean Huijsen staat in de concrete belangstelling van Borussia Dortmund, zo melden verschillende Italiaanse journalisten. De 19-jarige centrale verdediger wordt nu door Juventus op huurbasis gestald bij AS Roma, waar hij zich ondanks zijn jonge leeftijd goed staande houdt.
Het aantrekken van Huijsen kan het eerste wapenfeit zijn van Sven Mislintat, die onlangs als technisch directeur aangesteld werd bij Dortmund. De 'Data-Duitser' is dankzij zijn korte dienstverband bij Ajax enigszins vertrouwd geraakt met Nederlandse spelers, zelf haalde Mislintat bijvoorbeeld Branco van den Boomen transfervrij naar Amsterdam.
Bij AS Roma kan Huijsen niet verder, daar het geen optie tot koop in het huurcontract heeft gezet. Dus keert de 1.97 meter lange verdediger in de zomer terug bij Juventus, dat 35 miljoen euro voor Huijsen wil zien, zo werd in maart duidelijk door Tuttosport. Naast Dortmund zijn ook RB Leipzig en Manchester United geïnteresseerd in zijn diensten.
Huijsen zette onlangs zijn zaakwaarnemer Alejandro Santisteban aan de kant, ten faveure van zijn vader Donny Huijsen, wat de geruchten over een transfer alleen maar voedde. De jongeling wisselde bovendien van nationaal team. In plaats van voor de jeugdelftallen van Nederland uit te komen, koos hij voor Spanje. Zijn contract bij Juventus loopt nog tot 2028.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties