Manchester United krijgt nog drie blessures en breekt daarmee triest record

Sportnieuws
zondag, 21 april 2024 om 16:07
ten hag
Manchester United heeft een record verbroken dat geen enkele club ooit zou willen breken. The Red Devils zagen onlangs Willy Kambwala, Mason Mount en Sofyan Amrabat afhaken, waardoor het totaal aantal spelers dat afhaakte wegens blessures of ziekte dit seizoen op 60 (!) ligt. Een record, zo meldt The Manchester Evening News.
Op zaterdag werd bekend dat de centrale verdediger en beide middenvelders niet bij de selectie zouden zitten wegens blessureleed. Erik ten Hag heeft daarom besloten om vier tieners op de bank te posteren voor de wedstrijd in de halve finale van de FA Cup tegen Coventry Town. Alle vier moeten ze hun debuut voor het eerste van United nog maken.
Het gaat om de achttienjarigen Ethan Wheatley, Louis Jackson, Habeeb Ogunneye, en de zeventienjarige Harry Amass. Wheatley is een spits, de andere drie spelen normaal gesproken in de verdediging in een van de jeugdteams van United. Tegen Coventry zullen waarschijnlijk Harry Maguire en Casemiro centraal in de verdediging starten. Casemiro is normaal gesproken een middenvelder, terwijl Maguire amper fit is.

Reactie Ten Hag

Ten Hag is uiteraard niet blij met de noodgedwongen beslissing om een geïmproviseerd centraal duo in te zetten en vier tieners in de selectie op te moeten nemen. 'We hebben wat problemen', zei de oefenmeester op vrijdag. Harry Maguire was okee tegen Bournemouth, al had hij het wel lastig. Hij had een kleine blessure en heeft de hele week niet kunnen trainen, maar is nu weer terug op het veld. Hopelijk is hij zondag beschikbaar.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties