Malen lacht om opmerkingen Van der Vaart in aanloop naar CL-clash: 'Dat zie ik als een compliment'

Sportnieuws
dinsdag, 12 maart 2024 om 15:23
copyright proshots 23907035
Donyell Malen heeft gereageerd op de opmerkingen van Rafael van der Vaart, die hem maandag in Rondo prees maar daar ook goedbedoelde kritiek aan verbond. De aanvaller van Borussia Dortmund schoof dinsdag aan bij de persconferentie van zijn club, waar hij vooruit blikte op de beslissende clash met zijn oude club PSV. Toen de opmerkingen van de Studio Voetbal-analist voorbij kwamen, kon Malen een glimlach niet onderdrukken.
'Ik vind hem zo goed', sprak Van der Vaart maandag vol lof over de Oranje-international, om daar aan toe te voegen dat het hem wel frustreert dat 'hij (Malen, red.) niet alles eruit haalt'. Volgens de mondige oud-voetballer zit er (nog steeds) een enorme kloof tussen wat Malen presteert en de potentie die hij daadwerkelijk heeft. 'Het lijkt bijna alsof hij bijna niet gelooft wat hij kan', stelde hij in gesprek met zijn Rondo-tafelgenoten.

Hard werken loont

Malen heeft snel kennis genomen van Van der Vaarts opmerkingen. Toen hij dinsdagmiddag met de goedbedoelde kritiek geconfronteerd werd, reageerde hij lachend: 'Iedereen heeft een mening en kan wat vinden'. Dat Van der Vaart hem zelfs in staat acht om de beste speler ter wereld te worden, ziet hij als een compliment. 'Daar zal ik hard voor moeten werken, om daar te komen', aldus Malen.

Fraaie generale

'Ik heb de laatste tijd de nodige stappen gemaakt en dat komt er nu uit', bevestigde de oud-PSV'er dat hij de gewenste vorm momenteel in ieder geval te pakken heeft. Tegen Werder Bremen (1-2) werd Malen in de rust gewisseld, maar scoorde hij daarvoor wel uiterst fraai. Woensdag tegen PSV gaat het om de knikkers, en daar is de aanvaller zich goed van bewust. 'Het is belangrijk dat wij voor eigen publiek goed starten', onderstreept hij. 'PSV heeft een hele goede selectie met veel spelers die in de basis kunnen starten. De spirit in het elftal is goed, dat blijkt ook wel uit het feit dat ze zoveel winnen'.
Bekijk hier het Champions League-programma en onze voorspelling voor de wedstrijd van woensdagavond.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties