Liverpool is nog niet uitgewinkeld en wil nog twee middenvelders halen

Sportnieuws
dinsdag, 06 juni 2023 om 16:11
kone
Liverpool zal op korte termijn de transfer van Alexis Mac Allister van Brighton & Hove Albion aankondigen. De middenvelder zal voor zo'n 64 miljoen overkomen, maar hij is niet de enige versterking die The Reds op het oog hebben. Volgens Fabrizio Romano wil Liverpool ook Manu Koné en Khephren Thuram contracteren.
De transferexpert meldt op zijn Twitteraccount het volgende: 'Liverpool heeft deze week officieel contact gezocht met de zaakwaarnemers van Manu Koné en Khephren Thuram. Er vinden discussies plaats over officiële biedingen. Liverpool wil echter meer tijd, om eerst de deal van Mac Allister af te ronden.'
Manu Koné is 22 jaar en basisspeler van Borussia Mönchengladbach. De jeugdinternational van Frankrijk werd in 2021 voor een bedrag van negen miljoen euro overgenomen van Toulouse. Momenteel schat Transfermarkt.nl zijn marktwaarde op dertig miljoen. Koné speelde vooral centraal op het middenveld, maar kan ook als verdedigende middenvelder uit de voeten.
Die rol lijkt echter weggelegd voor Khephren Thuram, die bij OGC Nice tot 48 wedstrijden kwam dit seizoen. De 22-jarige Fransman, eveneens jeugdinternational, speelt afwisselend als nummer zes of centraal op het middenveld. Mogelijk kunnen de twee Fransen ook samen een blok vormen, achter een nummer tien. Thuram werd voor slechts 500.000 euro opgehaald bij AS Monaco in 2019, terwijl zijn marktwaarde momenteel 32 miljoen bedraagt. Hij is de broer van Marcus Thuram, die transfervrij gaat vertrekken bij Borussia Mönchengladbach.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties