Liverpool bevestigt eíndelijk geplande trainersdeal: 'Good luck boss'

Sportnieuws
dinsdag, 21 mei 2024 om 9:20
copyright proshots 23921850
Liverpool heeft op maandag eíndelijk bevestigd wat de voetbalwereld al een tijdje wist: Arne Slot is volgend seizoen trainer op Anfield. Als de benodigde werkvergunning bijtijds rond komt, zal de afzwaaiende Feyenoord-man op 1 juni aan zijn nieuwe baan beginnen. Op een persmoment in aanloop naar zijn laatste wedstrijd in De Kuip gaf Slot eerder al duidelijkheid waarom de bevestiging van zijn overstap zo lang op zich liet wachten.
Zondag 20 mei was namelijk een dag van afscheid, zowel voor Slot als voor zijn Duitse voorganger (zo'n 500 kilometer verderop). Waar Slot in De Kuip als een heuse held werd vereerd voor drie jaar Feyenoord, prees het Liverpool-publiek zijn oefenmeester voor een drie keer zo lange periode op Anfield.

'Good luck boss'

Een moment waarop Klopp zijn fans de naam van Slot liet scanderen, ging binnen de kortste keren gretig rond online. Dit weekend zei laatstgenoemde al dat hij ervan mocht dromen om ooit zoveel lof van een publiek te krijgen als hem in Rotterdam was overkomen. De enthousiaste, speelse steunbetuiging van Klopp zal hem in Liverpool alleszins een prettige kickstart geven. 'Good luck boss!', schreef clubicoon Jamie Carragher al op X.

Feyenoord gunt Slot overstap

'Het is bepaald geen eenvoudig besluit om de deur achter je dicht te trekken bij een club waar je zoveel mooie momenten hebt beleefd en met zoveel fijne mensen succesvol hebt samengewerkt', stelt Arne Slot op de site van Feyenoord. 'Maar een kans om hoofdtrainer te worden in de Premier League, bij een van de grootste clubs ter wereld, kun je als sportman moeilijk negeren.' Voor hoe lang de trainer precies heeft getekend, is nog niet duidelijk.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties