Koeman twijfelt openlijk aan steun van Memphis richting Promes: 'Ik zou het zelf niet doen'

Sportnieuws
dinsdag, 19 maart 2024 om 10:45
depay
Quincy Promes is in Nederland veroordeeld tot 7,5 jaar cel. De in Rusland voetballende buitenspeler werd onlangs in Dubai opgepakt toen hij op trainingskamp was met zijn club Spartak Moskou. Hij zou een verkeersongeval hebben veroorzaakt. Nederland is op dit moment in hevige onderhandelingen om de speler naar Nederland te halen en hem in de gevangenis te krijgen. Memphis Depay blijft zijn vriend openlijk steunen, bondscoach Ronald Koeman vindt daar het zijne van.
'Ik zou het zelf niet doen', begint Koeman. 'Ik heb er nog niet met Memphis over gesproken, Nigel de Jong wel. Ik vind dat je het voor jezelf makkelijker kan maken om dat soort dingen niet te doen. Het roept namelijk altijd weer aversie en kritiek op. En ik vind dat als je dat kan voorkomen, moet je dat voorkomen.' Depay zelf heeft nog niet gereageerd op de kwestie.

Opnemen voor vrienden 

Het opnemen voor je vrienden is natuurlijk een goede eigenschap, maar in deze situatie ligt het toch anders. Vindt ook Koeman. 'Er is ook wel wat bij voor te stellen, maar het is wel een hele delicate kwestie natuurlijk.' Promes werd in de periode dat de zaak met zijn neef liep wel opgeroepen voor het Nederlands elftal, destijds was Frank de Boer de coach.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties