Derksen is spijkerhard voor Promes: 'Hij hoort gewoon in de gevangenis voor een paar jaar'

Sportnieuws
donderdag, 14 maart 2024 om 12:17
promes
Woensdag werd Quincy Promes op verzoek van Nederland gearresteerd in Dubai. Dat werd bevestigd door een woordvoerder van het Openbaar Ministerie. De arrestatie is Johan Derksen niet ontgaan en hij was bij Vandaag Inside vrij duidelijk over de Nederlander. Promes is in Nederland veroordeeld tot 7,5 jaar cel.
Wilfred Genee stelt dat Promes terug is in Oranje, alleen in een andere outfit, Derksen reageert. 'Het is wel gerechtigheid hé', begint Derksen. 'Hij stak zijn middelvinger op naar de maatschappij, hij hoort gewoon in de gevangenis voor een paar jaar. En hij dacht dat hij boven alle partijen stond, omdat hij een paar centen had. Als je je in zijn situatie verkeert mag je geen foutjes begaan en dan moet je niet naar Dubai gaan. Hij heeft zich doorlopend, in de hele zaak, arrogant opgesteld. Ik vind het volledig terecht dat hij uitgeleverd wordt.'

Er is hard aan getrokken 

Promes leek lange tijd veilig te zijn, omdat hij in Rusland voor Spartak Moskou speelt. Nederland heeft geen uitleveringsverdrag met Rusland. Toen hij op trainingskamp was met zijn ploeg in Dubai veroorzaakte de voetballer een verkeersongeval en is doorgereden. Daarvoor werd hij gearresteerd. Nederlandse autoriteiten hebben er de afgelopen dagen hard aan getrokken om hem naar Nederland te halen, dat lijkt nu dus te gaan lukken.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties