Kan Eindhoven donderdagavond al de straat op of wordt het feestje uitgesteld?: Bekijk hier de mogelijkheden voor vanavond

Sportnieuws
donderdag, 25 april 2024 om 13:21
copyright proshots 23875373
PSV is aan een zeer sterk seizoen bezig en lijkt binnen de kortste keren de schaal omhoog te kunnen gaan houden. Donderdagavond komen de nummers één en twee in actie. De Eindhovenaren spelen om 18.45u tegen sc Heerenveen en Feyenoord speelt om 21.00u tegen Go Ahead Eagles. De vraag is onderhand ook niet meer of, maar wanneer PSV kampioen wordt. Is dat vanavond of moet de ploeg van Peter Bosz nog even wachten. 
PSV kan donderdag de titel gaan vieren als het zelf wint en Feyenoord punten laat liggen op bezoek in Deventer. Niet alleen bij deze situatie kroont PSV zich tot kampioen van Nederland. Als PSV namelijk gelijkspeelt bij Heerenveen moet het de telefoon goed in de gaten houden tijdens de busrit naar Eindhoven. Als Feyenoord dan namelijk verliest zijn de Eindhovenaren ook kampioen. Als dit gebeurd krijgt PSV 5 mei tegen Sparta de schaal.
Er is natuurlijk nog een mogelijkheid. Als PSV vanavond wint en Feyenoord wint ook, mag er een bescheiden biertje worden gedronken in Eindhoven en in de spelersbus. PSV is dan namelijk zo goed als landskampioen, alleen krijgt het de schaal nog niet. De titel lijkt dan niet meer uit de handen te kunnen glippen, omdat de Eindhovenaren een beter doelsaldo hebben dan de Rotterdammers. PSV heeft een doelsaldo van +78 en Feyenoord +54 en met nog drie wedstrijden te spelen lijkt dat haast onoverbrugbaar. 
Als PSV de fans een slechte nacht wilt bezorgen moet de ploeg verliezen bij Heerenveen en moet Feyenoord winnen of gelijkspelen bij Go Ahead Eagles. Het gat wordt dan namelijk zes of acht punten en met nog drie wedstrijden te spelen is dat overbrugbaar. Stel dit gebeurd kan PSV op 5 mei voor eigen publiek de titel veroveren tegen Sparta. De ploeg van Peter Bosz is vrijwel compleet, alleen ontbreken Sergiño Dest en Isaac Babadi in de wedstrijdselectie.
Pak 50 of 100x je inzet terug als PSV minimaal twee doelpunten maakt tegen sc Heerenveen! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties