Horner maakt zich geen zorgen om kritische Verstappen: 'Hij streeft altijd naar perfectie'

Sportnieuws
maandag, 10 juni 2024 om 12:45
christian horner max verstappen
Max Verstappen heeft tot nu toe een aanzienlijk lastiger seizoen dan vorig jaar gehad. Van remproblemen tot ongemakkelijke autoritten in Singapore, de obstakels waren talrijk. Ondanks deze uitdagingen bleef Verstappen realistisch, wetende dat één slecht weekend niet het einde van zijn kampioenschapsdromen betekent.
Na een reeks tegenslagen uitte Verstappen zijn frustratie na de kwalificatie in Canada. 'Het loopt even niet bij ons,' verklaarde hij, wijzend op de voortdurende problemen met zijn bolide. Hoewel de tegenslagen zich opstapelden, weerhielden ze Verstappen er niet van om de volgende dag als winnaar uit de spectaculaire Grand Prix in Montreal tevoorschijn te komen.
Teamleider Christian Horner begreep Verstappens irritatie en benadrukte dat het team momenteel niet in topvorm verkeert. Desondanks maakte Horner zich geen zorgen over Verstappens uitspraken, aangezien hij erkende dat Verstappen altijd streeft naar perfectie. 'Soms zit je tijdens een fase van het seizoen in woelig water. Max spreekt het uit, hij is veeleisend, zoals iedereen in het team naar perfectie streeft. Dit weekeinde hebben we ons er goed doorheen kunnen manoeuvreren.'

McLaren baalt van gemiste kans

McLaren-teambaas Andrea Stella betreurde de gemiste kans die hij met Lando Norris had om de race in Canada te winnen. De Brit was in het eerste deel van de race duidelijk sneller dan Verstappen. McLaren benadrukt echter dat een tweede plaats niet langer voldoende is voor een jubelstemming.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties