Hoogste alarmfase in Duitsland; topper in Bundesliga op het vizier van IS-terroristen

Sportnieuws
zaterdag, 30 maart 2024 om 17:59
copyright proshots 24850193
In de Duitse Bundesliga staat zaterdagavond om 18.30u de topper tussen Bayern München en Borussia Dortmund op het programma. Voorafgaand aan het duel heeft de politie van München flink opgeschaald nadat er online berichten zijn binnengekomen dat terreurorganisatie IS het gemunt heeft op de supporters die de wedstrijd gaan bezoeken.
IS-propagandazender Sarh al-Khilafah heeft zaterdag een foto gepubliceerd waarop fans bij de Allianz Arena als doelwit worden afgebeeld. Het vizier van een sluipschutter is daarbij gericht op supporters die naast het stadion lopen. In de tekst bij de foto staat in het Arabisch geschreven; 'na de wedstrijd'.
De politie in München heeft flink opgeschaald. Na de bloedige aanslag in Moskou vorige week zijn de veiligheidsdiensten extra alert geworden. Via X laat de politie weten op scherp te staan. 'De feiten zijn bij ons bekend en worden door ons en de LKA Beieren intensief onderzocht. We zullen de situatie blijven monitoren met een verhoogde politie-inzet.'

Bruder, selbst wenn das Fake ist, wie scary wird die EM werden? Wir werden Safe bei jedem Spiel Terrordrohungen oder sowas bekommen

UK R REPORT
UK R REPORT
@UKR_Report

#BREAKING ⚡️ 🇩🇪— ISIS-affiliated Sarh al-Khilafah media published a new threat image as targeting the people around Allianz Arena in Munich at the end of the football match.

Image
390
Reply

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties