Hoogspanning in Duitse selectie: spelers krijgen ruzie tijdens drukbezochte openbare training

Sportnieuws
dinsdag, 11 juni 2024 om 10:13
copyright proshots 24788755
Duitsland trapt het EK 2024 vrijdagavond af met de wedstrijd tegen Schotland. De druk bij onze Oosterburen staat er volledig op. 'Die Mannschaft' wil in eigen land optimaal presteren, maar kent een onrustige voorbereiding met veel kleine brandjes binnen de selectie. De vlam werd maandag ook weer ontstoken tijdens een openbare training.
De Duitse krant Bild weet te melden dat verdediger Antonio Rüdiger en aanvaller Niclas Füllkrug het tijdens de training met elkaar aan de stok kregen. Assistent-trainer Sandro Wagner moest tussen beide spelers komen om een einde te maken aan het handgemeen. Rüdiger was niet tot bedaren te krijgen. Nadat Wagner de ruzie probeerde te sussen ging de centrumverdediger van Real Madrid door met provoceren door een cynisch handgebaar te maken richting Füllkrug. 
Wagner kwam er opnieuw tussen, maar heel veel richtte het niet uit. Rüdiger verliet uiteindelijk de training en ging individueel verder. De training werd bezocht door 4000 fans en die konden zien dat het lontje kort is bij een aantal spelers en de verwachtingen hooggespannen zijn binnen de Duitse ploeg. Overigens lijkt het erop dat de twee vechtersbazen weer goed met elkaar door een deur kunnen. Op social media werd later op de dag door Füllkrug een foto van de training geplaatst waar Rudiger op reageerde met een hartje.

Gunstige loting voor Duitsland

Vrijdagavond om 21.00u wordt het EK op gang getrapt met de wedstrijd tussen Duitsland en Schotland. De loting biedt de Duitsers vooralsnog een hoop perspectief voor het behalen van de achtste finales. Naast Schotland neemt 'Die Mannschaft' het in groep A op tegen Hongarije en Zwitserland. De nummers 1, 2 en de vier beste nummers drie gaan door naar de knock-outfase.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties