Hoe laat speelt Badr Hari vanavond tegen Uku Jürjendal?

Hoe laat speelt Badr Hari vanavond tegen Uku Jürjendal?

Badr Hari maakt op zaterdag 7 oktober zijn opwachting in de ring. Op het event Glory 89 neemt de Marokkaans-Nederlandse kickbokser het op tegen Uku Jürjendal. De wedstrijd gaat gespeeld worden in Bulgarije.

Met een indrukwekkende staat van dienst aan de zijde van Hari en een schat aan ervaring, belooft dit gevecht vuurwerk, tegen een opkomende vechter die mogelijk een van de toekomstige vaandeldragers van Glory hoopt te worden.

Met een indrukwekkend professioneel record van 106 overwinningen, waarvan 92 door knock-out, heeft Hari een erfenis opgebouwd die maar weinig vechters kunnen evenaren. Hari's carrière omvat enkele van de meest iconische gevechten in de geschiedenis van de sport.

Wat Hari onderscheidt, is zijn verwoestende kracht en precisie. Zijn traptechniek en boksvaardigheden behoren tot wereldklasse. Ondanks zijn constante verliesreeks bij Glory, heeft hij herhaaldelijk bewezen in staat te zijn zelfs de meest geduchte tegenstanders naar de grond te krijgen. Met een indrukwekkend arsenaal aan technieken is Hari een geduchte tegenstander voor iedereen die de ring met hem deelt.

Wat kunnen we van Jürjendal verwachten?

Aan de andere kant van de ring staat Uku Jürjendal, een relatieve nieuwkomer bij Glory. Met een professioneel record van 19 overwinningen, waarvan 15 door knock-out, heeft Jürjendal de aandacht getrokken van experts en fans. Hij wordt beschouwd als een van de veelbelovende talenten in de sport.

Jürjendal wordt geprezen om zijn snelheid en behendigheid. Zijn vechtstijl combineert elementen van klassiek kickboksen met moderne technieken. Hij slaat verrassend snel en nauwkeurig, waardoor hij zijn tegenstanders vaak overrompelt. Hoewel hij misschien niet de ervaring van Hari heeft, compenseert hij dat met jeugdige energie en vastberadenheid.

Het gevecht tussen Hari en Jürjendal belooft een ongelooflijk schouwspel te worden. Aan de ene kant hebben we de gevestigde legende die op zoek is naar verdere glorie, terwijl aan de andere kant een jonge uitdager staat die vastbesloten is om zijn stempel op de sport te drukken.

Waar kan je Badr Hari tegen Uku Jürjendal live kijken?

Glory 89 start zaterdagavond om 19.30u. Het is nog niet bekend wat het exacte tijdstip zal zijn dat Hari de ring in gaat tegen Jürjendal. Dat is afhankelijk van de uitloop van de wedstrijden die voorafgaand plaatsvinden. Er staan maar liefst tien wedstrijden op het programma. Alle duels worden live uitgezonden op Videoland. Wij houden je via deze pagina op de hoogte van het tijdschema en proberen tijdig een indicatie te geven hoe laat Hari zal starten tegen Jürjendal. De verwachting is dat het duel tussen Hari en Jürjendal rond 21.30u gaat beginnen.

Programma Glory 89 zaterdag 7 oktober 2023

Wedstrijd Resultaat
Petch-David Mejia
Badr Hari-Uku Jürjendal
Stoyan Koprivlenski-Sorin Caliniuc
Jay Overmeer-Chico Kwasi
Levi Rigters-Martin Terpstra
Luis Tavares-Bogdan Stoica
Aleksandar Petrov-Karim Mabrouk
Eduard Aleksanyan-Mohammed Touchassie
Teodor Hristov-Eduard Gafencu
Dragomir Petrov-Chris Wunn
Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.
Lees meer over:
Sportnieuws Vechtsport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties