ūüé• Hilarisch! Johan Derksen geeft interview in stijl van Memphis Depay

Sportnieuws
dinsdag, 11 juni 2024 om 12:10
Met twee klinkende overwinningen in de zak reist het Nederlands elftal dinsdag naar Wolfsburg af waar het zich gaat voorbereiden op het EK 2024. Zondag staat om 15.00u het duel met Polen op het programma. De voorbije dagen is het in de media veel gegaan over de blessure van Frenkie de Jong, het goede spel van Oranje en...de haarband van Memphis Depay. Uiteraard kan de mening van Johan Derksen niet achterwege blijven.
De vaste analist van Vandaag Inside geniet nog van een korte rustperiode alvorens vrijdag 14 juni de dagelijkse talkshow weer gaat beginnen. Omroep Powned ging bij Derksen langs en vroeg wat 'de snor' vindt van de haarband van Memphis. 'Ik vind het wel een belachelijk zweetbandje hoor. Het pas wel bij Memphis, want hij heeft altijd wat bijzonders. Ik begrijp niet dat Koeman het toegestaan heeft. Hij heeft geen lang haar. Vroeger had je spelers met lang haar en dat kwam het in hun ogen. In het kader van eenheid in het tenue, allemaal een zweetbandje om tegen Polen', zegt Derksen cynisch die het niet kon laten zelf ook even de haarband op te doen.
Bekijk hieronder het interview. Lees je dit artikel via een andere website? Klik dan door naar de website van Sportbookies om het video-item te kunnen zien.
Profiteer van een free bet tot wel ‚ā¨100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties