Depay voert wisseltruc uit en verschijnt met nieuwe kleur haarband

Sportnieuws
maandag, 10 juni 2024 om 15:20
copyright proshots 25454279
De oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Canada (4-0) kreeg een ludiek randje door een opmerkelijke keuze van Memphis Depay. De sterspeler verraste vriend, vijand én bondscoach Ronald Koeman door donderdag op te komen met een witte haarband, en dat terwijl Roland Garros een paar honderd kilometer verderop plaatsvond. De haardrachtsoap krijgt nu een bescheiden nieuw hoofdstuk, want op de dag van Nederland-IJsland is de aanvaller met een andere kleur haarband gespot.
De Oranjespelers verbleven vandaag (maandag) in een spelershotel in hartje Rotterdam, waar de groep in de avond zijn uitzwaaiwedstrijd richting het EK in Duitsland afwerkt. De Telegraaf zag Depay rond het middaguur het hotel binnenlopen; dat deed de speler wederom mét haarband, maar wel met een andere.

Even wennen

Depay kiest dit keer voor blauw, al is de vraag of hij de band ook weer omdoet als hij de spelerstunnel instapt. Ronald Koeman liet donderdag al weten dat hij vooral moeite had met het verrassingselement; wat dat betreft heeft hij ditmaal tijdens de lunch alvast kunnen wennen.

Vermoedelijke opstelling

In onze vermoedelijke opstelling voor de wedstrijd tegen Canada noemen we negen andere spelers dan een paar dagen terug, Memphis incluis. Misschien brengt de haarband geluk en prikt de vertrekkende Atlético man na doelpunt nummer 45 ook nummer 46 en verder in. In dat geval kan het ook zomaar een memorabele sportzomer worden.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties