Harde kern van Ajax roept op tot nieuwe acties rondom hervatting Ajax-Feyenoord

Harde kern van Ajax roept op tot nieuwe acties rondom hervatting Ajax-Feyenoord

De F-side heeft aangekondigd dat ze opnieuw van plan zijn om tijdens het restant van De Klassieker te protesteren tegen het huidige beleid binnen de club. Dit nieuws is te lezen op X. De fans worden opgeroepen om zich woensdagmiddag om 13.00u te verzamelen bij de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord wordt hervat om 14.00u, met Feyenoord in een voorsprong van 0-3.

Op Twitter heeft de F-side geschreven: 'De eerste stap is afgelopen zondag gezet, en we gaan door, in willekeurige volgorde.' Het vinkje naast de naam van Sven Mislintat geeft aan dat hij al ontslagen is als directeur voetbalzaken na het duel met Feyenoord op zondag. De volgende personen die het doelwit zijn van de F-side zijn Pier Eringa, Georgette Schlick, Annette Mosman, Maurits Hendriks en Jan van Halst.

Afgelopen zondag heeft de harde kern van Ajax ervoor gezorgd dat de wedstrijd tegen Feyenoord vroegtijdig werd gestaakt. Dit gebeurde nadat er twee keer vuurwerk op het veld was gegooid, waardoor scheidsrechter Serdar Gözübüyük geen andere keuze had dan het duel definitief te beëindigen. Boze fans zijn daarna richting de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA gegaan, waar ze een toegangsdeur hebben geforceerd en aanzienlijke schade hebben veroorzaakt.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties