Halve finales Champions League: Krankzinnige comeback Real velt Bayern München

Sportnieuws
woensdag, 08 mei 2024 om 22:49
copyright proshots 25143208
Woensdagavond zal bekend zijn welke twee ploegen de finale van de Champions League gaan spelen. We kunnen ons dinsdag en woensdag op gaan maken voor twee halve finales waar de spanning door de uitslag in de heenwedstrijd nog volop aanwezig is.
Paris Saint-Germain neemt het dinsdagavond om 21.00u in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De heenwedstrijd in Duitsland werd verrassend gewonnen door Dortmund met de minimale score van 1-0. De Parijzenaren zijn de torenhoge favoriet om de finale te bereiken, maar dan moet het de kansen dit keer wel benutten en zal men voornamelijk kijken naar Kylian Mbappé.
Bij de wedstrijd tussen Bayern München en Real Madrid werd er vorige week meer gescoord. Op de valreep wist de kersverse landskampioen van Spanje de 2-2 te maken en droop Bayern teleurgesteld af. In de Bundesliga presteert het dit seizoen matig en moest het de titel laten aan Bayer Leverkusen. De enige kans om het seizoen nog glans te geven is met het winnen van de Champions League. Het zal echter een loodzware klus worden om in Spanje te winnen van Real Madrid.

Programma returns halve finales Champions League

WedstrijdUitslag (heenwedstrijd)Statistieken
Dinsdag 7 mei
21.00u Paris Saint-Germain-Borussia Dortmund0-1 (0-1)50' Hummels 0-1
Woensdag 8 mei
21.00u Real Madrid-Bayern München2-1 tussenstand (2-2)68' Davies 0-1 88' Joselu 1-1 90+2' Joselu 2-1

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties