Grote schoonmaak bij PSV: Ajax wil aanvaller overnemen van Eindhovenaren

Grote schoonmaak bij PSV: Ajax wil aanvaller overnemen van Eindhovenaren

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV de komende weken een grote schoonmaak gaat doorvoeren in de selectie. Van maar liefst tien spelers is bekend geworden dat ze mogen vertrekken. Daarnaast moeten directeuren Ernest Stewart en Marcel Brands ook op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Werk aan de winkel in Eindhoven!

Volgens clubwatcher Rik Elfrink wil PSV het huidige seizoen zo snel mogelijk achter zich laten. Huurlingen Jarrad Branthwaite, Thorgan Hazard en Fábio Silva keren allemaal terug naar hun clubs. Een langer verblijf in Eindhoven lijkt niet aan de orde, omdat de leiding graag met eigen spelers transferwaarde wil ontwikkelen. De Braziliaan Sávio hoeft niet te rekenen op een langer dienstverband bij PSV. De huurling kon de hoge verwachtingen niet waarmaken en kwam slechts tot 151 speelminuten in de hoofdmacht.

Timo Baumgartl en Maximiliano Romero staan daarnaast op de nominatie om verkocht te worden, terwijl PSV rekening houdt met een vertrek van Joël Drommel, Jordan Teze, Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez. Wat betreft ingaande transfers staat er momenteel veel ‘on hold’, aangezien er eerst duidelijk moet worden wie de nieuwe hoofdtrainer wordt. Stijn Spierings, die dit seizoen uitblinkt bij Toulouse, is in ieder geval een van de kandidaten om het middenveld van PSV te versterken.

Ajax wil Fabio Silva

Ajax heeft inmiddels contact opgenomen met het management van Fabio Silva. De Amsterdamse club wil de Portugees volgend seizoen graag aan de selectie toevoegen. Ajax zet in op huur met een optie tot koop. Bronnen rondom Silva melden dat Ajax zich inderdaad heeft gemeld bij het management van de speler.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties