Ajax lijkt opnieuw een miskoop van de hand te doen

Sportnieuws
zondag, 02 juni 2024 om 13:00
copyright proshots 20575218
Ajax lijkt binnen afzienbare tijd gedag te zeggen tegen nog een miskoop. Jorge Sánchez gaat de Amsterdammers verlaten en heeft zelfs al een voorovereenkomst gesloten met Cruz Azul, meldt de Mexicaanse tak van ESPN.
Sánchez wordt al langer begeerd door Cruz Azul. ESPN geeft aan dat de Mexicaanse club meteen in actie wil komen nu het seizoen voorbij is. La Máquina moest de titel nipt aan Club América laten en wil de selectie deze zomer van een impuls voorzien. Sánchez moet een van de nieuwe gezichten worden in Mexico-Stad. Inmiddels hebben Cruz Azul en Ajax een voorovereenkomst gesloten.
Fabrizio Romano meldde begin mei al dat Cruz Azul zo'n drie miljoen euro over heeft voor Sánchez. De 41-voudig Mexicaans international kwam nooit uit de verf bij Ajax, dat in 2022 vijf miljoen voor hem betaalde. De Amsterdammers verhuurden hem dit seizoen aan FC Porto, waar hij ook geen basisplaats wist te veroveren. In eigen land hoopt Sánchez zijn carrière nu nieuw leven in te blazen.

Cruz Azul hoopt ook Giakoumakis binnen te halen

Overigens is Cruz Azul ook dicht bij de komst van Giorgos Giakoumakis. De voormalig Eredivisie-topscorer gaat overkomen van Atlanta United, dat ruim negen miljoen euro ontvangt.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties