'Feyenoord laat Giménez ook staan om hem in de etalage te zetten'

Sportnieuws
dinsdag, 19 maart 2024 om 16:54
santiago gimenez
Steeds meer Italiaanse media onderschrijven het gerucht dat Santiago Giménez in de serieuze belangstelling staat van Napoli. Was het maandag al Il Mattino, dinsdag stelt ook het gerenommeerde La Gazzetta Dello Sport dat de club uit Napels shopplannen in Rotterdam heeft. Feyenoord-watchers Michel Krabbendam en Michel van Egmond zien dat trainer Arne Slot zijn spits ondanks een aantal mindere wedstrijden steevast blijft opstellen, en wijzen daarbij mede naar de ontwikkelingen op de transfermarkt.
In een extra item van de Dick Voormekaar-podcast haakt Krabbendam in op een vraag van een luisteraar, die zich na Ayase Ueda's goal tegen Heerenveen afvraagt of de Japanner in de afsluitende seizoensfase niet vaker in de basis zou moeten beginnen. 'Ik denk dat Feyenoord gewoon met Giménez blijft spelen', ook richting de zomer, is Krabbendam duidelijk. 'Ze willen hem verkopen'.

Hoop op een laatste bevlieging

De voetbalanalist van VI oppert dat het Feyenoord mogelijk nog goed doet als de spits in de bekerfinale nog wat kan laten zien. '[En] ik vind dat je hem ook de kans moet geven om hem weer in zijn ritme te laten komen', vult Van Egmond aan. 'De enige manier waarop je die jongen kan helpen is door hem op te stellen'. Krabbendam stelt vervolgens dat de verkoopwens van de Rotterdammers hier ook een rol in zal spelen. De Mexicaanse spits moet Feyenoord een bedrag richting de vijftig miljoen euro gaan bezorgen.

Spitsenkwestie voor Napoli

Hoe het ook afloopt met Giménez, het lijkt een gedane zaak dat Napoli komende zomer in ieder geval zijn huidige spits kwijtraakt. Viktor Osimhen zou voor een bedrag boven de honderd miljoen naar een gulzige koper mogen vertrekken. PSG is daarbij de meest waarschijnlijke gegadigde, aangezien die club zijn belangrijkste goalgetter sowieso kwijtraakt.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties