Drama bij FC Volendam duurt voort: 'Het vertrek van Wim Jonk betekent niet dat ze meteen vertrekken'

Sportnieuws
zaterdag, 09 december 2023 om 17:55
copyright proshots 21133721
De soap rondom FC Volendam blijft voortduren. De advocaat van Wim Jonk en zijn team heeft een verklaring uitgebracht waarin wordt aangegeven dat ze verkeerd begrepen zijn door de raad van commissarissen van de club. Ze zijn niet van plan om direct op te stappen, aangezien ze nog een contract hebben voor 2,5 seizoen en streven naar een goede overdracht.
'Er vinden momenteel gesprekken plaats tussen de rvc en de groep van Wim Jonk (ongeveer acht personen). Het vertrek voor hen betekent niet dat ze van de ene op de andere dag zullen vertrekken. Dit is nooit de intentie geweest van het bericht. Echter, de situatie die door de rvc is gecreëerd, is chaotisch,' aldus advocaat Joost Quant.
'De groep Jonk wil graag op een fatsoenlijke manier overdragen, maar krijgt daar niet de kans voor. Een aantal werknemers, waaronder de trainer, is deze week verteld dat ze konden vertrekken toen ze op de club verschenen. Ondanks meerdere verzoeken heeft de rvc geen duidelijkheid willen verschaffen met betrekking tot Wim, Jasper en Ruben. Er worden momenteel gesprekken gevoerd, en we hopen dat we komende week duidelijkheid krijgen in het belang van alle betrokkenen en vooral in het belang van de club. Als dit niet gebeurt, zijn we genoodzaakt naar de rechter te stappen om een fatsoenlijk vertrek af te dwingen,' sluit Quant af.

Het achttal dat vertrekt bij Volendam:

Wim Jonk (technisch manager)
Jasper van Leeuwen (technisch directeur)
Ruben Jongkind (directeur opleidingen)
Matthias Kohler (hoofdtrainer, op non-actief)
Michel Hordijk (techniektrainer)
Freek de Boer (hoofd conditietraining)
Patrick Oudejans (coördinator onderbouw)
Rick Menick (fysiotherapeut).  

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties