Dit is de top-10 van duurste spelers ter wereld; jonge Ajacied staat hoog in de top-100

Sportnieuws
donderdag, 30 mei 2024 om 22:00
valverde bellingham
De zomerse transferwindow staat weer voor de deur en de miljoenen euro's zullen ons wederom om de oren gaan vliegen. En dus is het een mooi moment om te bekijken wie de duurste spelers ter wereld zijn en wat de waarde van een aantal toptalenten is. CIES Football Observatory zocht het uit en publiceerde donderdag de top-100 van duurste voetballers van dit moment.
Jude Bellingham is momenteel dé man waar het diepst voor in de buidel moet worden getast. Zijn waarde wordt, nog voordat de Champions League-finale is gespeeld, geschat op een bedrag van maar liefst 285 miljoen euro. Erling Haaland neemt de tweede positie op de lijst in met een niet misselijke 255 miljoen euro, gevolgd door Vinicius Junior met een bedrag van 241 miljoen euro.
De duurste Nederlandse speler is Xavi Simons met een waarde van 112 miljoen euro. De international neemt daarmee plek 20 in op de ranglijst. Cody Gakpo tikt net niet de 100 miljoen aan (99), Jeremy Frimpong volgt met een waarde van 97,8 miljoen op korte afstand. De nog maar 18-jarige Jorrel Hato is, ondanks het rampseizoen bij Ajax, maar liefst 70 miljoen euro waard.
Bekijk hier de volledige top-100.

Revealed ❗️ @CIES_Football 🤓 biannual list of top estimated transfer values 🤑 🥇 #JudeBellingham 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 €2⃣8⃣0⃣m 🥈 #ErlingHaaland 🇳🇴 €2⃣5⃣5⃣m 🥉 #ViniJr 🇧🇷 €2⃣4⃣1⃣m #Rodrygo 🇧🇷 #Foden 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 #Saka 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 #Alvarez 🇦🇷 #Yamal 🇪🇸 #Odegaard 🇳🇴 #Wirtz 🇩🇪 Top 💯 👉 football-observatory.com/WeeklyPost466

Image
243
Reply

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties