Darter krijgt na winst geen hand van tegenstander maar klap in het gezicht

Sportnieuws
maandag, 11 maart 2024 om 20:59
darts
Bij de grote toernooien van de PDC zien we darters het regelmatig aan de stok hebben met elkaar. Veelal blijft het bij verbale uitspattingen. De nummer 82 van de wereld, Adam Smith-Neale, liet afgelopen weekend op een andere wijze van zich horen.
De omstreden darter uit Engeland speelde een wedstrijd voor een handje vol toeschouwers. Onbekend is op welk toernooi en tegen welke tegenstander Smith-Neale speelde. Camerabeelden registreerden echter een bizarre afloop van de partij. Smith-Neale verloor het duel en zijn opponent wilde hem vervolgens de hand schudden.
Daar wilde de 30-jarige Engelsman, die onlangs nog op het Players Championship tegen Raymond van Barneveld speelde, niets van weten. Hij gaf zijn tegenstander een flinke klap in het gezicht. Die droop beduusd af en werd geholpen door de aanwezige toeschouwers.

Waslijst aan incidenten

Smith-Neale is op de tour geen onbekende als het gaat om bijzondere incidenten. Zo brak hij voor een toernooi in Italië ooit zijn been tijdens een dronken avond. Hij gooide nog wel op krukken, maar verloor kansloos. Verder sprong hij in 2018 bewust op de enkel van Simon Whitlock, waardoor die laatste enkele weken buitenspel stond. De Engelsman wordt er ook van beschuldigd tientallen dartsfans financieel bedrogen te hebben

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties