Pijnpunt Ten Hag blootgelegd: 'Daarmee heeft hij respect verloren in Manchester'

Sportnieuws
dinsdag, 30 april 2024 om 18:16
ten hag
Het lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn voordat Erik ten Hag zijn koffers mag gaan pakken en op zoek mag gaan naar een nieuwe club. Volgens vele geruchten zal de Nederlander net als Louis van Gaal in 2016 na de FA Cup finale worden ontslagen bij Manchester United. Wesley Sneijder denkt bij Veronica Offside te weten waar de tukker het respect van de kleedkamer is verloren.
De oud-voetballer weet het vrijwel zeker. 'We hadden het net over communicatie en hij is de fout ingegaan door de strijd aan te gaan met Cristiano Ronaldo, daar heeft hij bij iedereen al het respect verloren. Hij dacht juist dat het averechts zou werken, natuurlijk niet. In de kleedkamer denken die gasten ook van: is die gek geworden.'
Ten Hag heeft wel alle reden om te blijven zitten en te wachten op zijn ontslag. Presentator Wilfred Genee vertelt namelijk dat Ten Hag tien miljoen euro mee zal krijgen als hij ontslagen wordt bij The Red Devils, Sneijder reageert daar ludiek op. 'Ik zou ook blijven zitten, je gaat toch niet opstappen.' Ten Hag neemt het met Manchester United op tegen Manchester City in de finale van de FA Cup in wat velen voorspellen als zijn laatste wedstrijd als hoofdcoach voor United. De finale begint 25 mei om 16.00u.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties