Bundesliga-club betaalt 20 miljoen voor spits die dit seizoen pas één keer scoorde

Sportnieuws
zaterdag, 20 april 2024 om 13:54
ekitike
Hugo Ekitike gaat deze zomer van Paris Saint-Germain naar Eintracht Frankfurt. De Franse centrumspits wordt nu al verhuurd aan de Duitse subtopper, die een optie tot koop in het huurcontract had laten opnemen. Fabrizio Romano bevestigt nu op X dat Frankfurt die koopoptie gaat lichten.
Dat is vrij opvallend, daar Ekitike dit seizoen pas één keer scoorde, toevallig afgelopen vrijdagavond. 'Hugo Ekitike heeft gisteravond zijn eerste doelpunt gescoord voor Eintracht Frankfurt en hij zal, zoals gepland, voor permanent ingelijfd worden. PSG ontvangt een totale vergoeding van meer dan 20 miljoen euro, na een huursom van 3,5 miljoen euro plus een koopclausule van 16,5 miljoen euro. Ekitike is er al uitgekomen met Eintracht over een contract', zo luidt het bericht van Romano.
Ekitike werd vorige zomer nog voor 28,5 miljoen euro door PSG overgenomen van Stade Reims, maar kwam alleen in de eerste wedstrijd van het seizoen in actie. Daarna werd hij niet goed genoeg bevonden en na twee wedstrijden bankzitten moest hij het resterende deel van de eerste seizoenshelft plaatsnemen op de tribune. In de winterstop verloste Eintracht Frankfurt hem op huurbasis uit zijn lijden.
In Duitsland komt Ekitike echter ook nog niet echt uit de verf op papier. Het duurde meer dan vierhonderd minuten voordat de 21-jarige aanvaller zijn eerste doelpunt maakte en hij kwam negen van de twaalf wedstrijden bij Frankfurt als invaller in de ploeg. Toch heeft de club dus besloten hem voor een behoorlijke som over te nemen.

🔴⚫️🇫🇷 Hugo Ekitike has scored his first goal for Eintracht Frankfurt last night... and he will stay at the club on permanent deal, as planned. PSG will receive total fee in excess €20m after €3.5m loan fee plus €16.5m buy clause. Ekitike also agreed terms with Eintracht.

Image
8.9K
Reply

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties