Bosz ontslagen als coach van Lyon | Deur naar Ajax weer open?

Bosz ontslagen als coach van Lyon | Deur naar Ajax weer open?

Het avontuur van Peter Bosz in Frankrijk zit er al weer op. Het teleurstellende 1-1 gelijke spel vrijdagavond thuis tegen Toulouse was de druppel die de spreekwoordelijke emmer deed overlopen. Na vijf keer op rij niet gewonnen te hebben is de maat vol bij de directie van de Franse ploeg en is besloten Bosz per direct de laan uit te sturen.

In zijn eerste seizoen bij Olympique Lyon eindigde het elftal van trainer Peter Bosz op een achtste plaats. Dat was niet naar tevredenheid van het bestuur, maar toch kreeg de Nederlander een kans op eerherstel. Het seizoen 2022/2023 begon goed, maar inmiddels is er al vijf keer op rij niet gewonnen en verliest Lyon de aansluiting met de subtop en dreigt het wederom een troosteloos jaar te worden.

De naam van Bosz circuleert vaak rond in Amsterdam. Na het vertrek van Erik ten Hag naar Manchester United stond Bosz hoog op het lijstje met kanshebbers voor de functie van hoofdtrainer bij Ajax. Nu er ook bij de Amsterdammers een sportieve crisis gaande is en er veel ontevreden geluiden klinken over het functioneren van Alfred Schreuder is de kans groot dat de naam van Bosz weer genoemd gaat worden in Amsterdam.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties