Bosz sceptisch over handelswijze gefrustreerde Lang: 'Ik vond dit niet de juiste reactie en niet het juiste podium'

Sportnieuws
zaterdag, 11 mei 2024 om 13:46
copyright proshots 23975283
Noa Lang kwam afgelopen week naar buiten met een statement over het afgelopen seizoen, waarin hij lange tijd geblesseerd is geweest. De vleugelspeler beschuldigt de medische staf van PSV ervan dat er tot drie keer toe een verkeerde diagnose is gesteld. Peter Bosz heeft bij het Eindhovens Dagblad gereageerd op de uitlatingen van zijn speler. 
Lang deed na het behalen van de titel zijn verhaal op Instagram. 'Elke wedstrijd was het confronterend om mijn team te zien spelen en zelf niet mee te kunnen doen door een hamstringprobleem, waar ik sinds augustus last van heb. Maar door drie verkeerde diagnoses ben ik daar pas in januari achtergekomen. Het probleem bleek veel erger dan wat er eerst werd verteld', schreef Lang in dat bericht. 

Felle reactie

PSV zat er kort op en reageerde direct tegenover het Eindhovense Dagblad. 'Dat is niet de juiste omschrijving. Wij hebben hier verantwoordelijkheid voor genomen en daarna ook de hulp van een professor ingeschakeld.' Na alle festiviteiten rond het kampioenschap moet de kampioensploeg zondag gewoon weer aantreden tegen Fortuna Sittard. 

Niet verstandig op deze manier

Logischerwijs werd ook Bosz gevraagd wat hij vond van de uitlatingen van beide partijen. 'Ik vond dat niet verstandig en niet het juiste podium', kon het ED optekenen. 'Maar ik begrijp wel dat hij lang zijn mond heeft moeten houden en dat iedereen ondertussen wat schrijft. Dat is niet altijd makkelijk. Dan nog is dit niet het juiste podium om dit weg te zetten.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties