Belgische EK-keeper gaat tien miljoen euro per jaar verdienen

Sportnieuws
dinsdag, 11 juni 2024 om 21:45
copyright proshots 24633571
Belgische doelman Koen Casteels zal komende zomer de overstap maken van VfL Wolfsburg naar het Saudische Al-Qadsiah. Volgens lokale bronnen zal de Belgische doelman daar een jaarlijks nettosalaris van bijna tien miljoen euro ontvangen.
Casteels heeft ervoor gekozen om het aanbod van Al-Qadisiyah te accepteren boven overgangen naar Glasgow en Anderlecht. De Saoedische club is afgelopen seizoen gepromoveerd naar het hoogste niveau in Saoedi-Arabië. Hoewel de uitdaging van de promotie Casteels ongetwijfeld aansprak, is het voorgestelde salaris onmiskenbaar de doorslaggevende factor geweest, meldt het Belgische La Dernière Heure.

Casteels wordt best betaalde Belgische doelman

Met zijn vorstelijke salaris van bijna tien miljoen euro netto zal de 31-jarige doelman meer verdienen dan zijn collega-keeper Thibaut Courtois, die jaarlijks 7,2 miljoen euro ontvangt vanuit Real Madrid. Echter, Casteels zal nog steeds achter Kevin de Bruyne (13,3 miljoen euro) en Yannick Carrasco (12,7 miljoen euro) staan wat betreft salaris, ondanks dat hij de eerste doelman van België is tijdens het EK in Duitsland.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties