🎥 Bayern München scoort zeven keer in 25 minuten, Kane flikt het vanaf eigen helft

zaterdag, 28 oktober 2023 om 17:07
copyright proshots 22931487
Bayern München heeft, voor minimaal één dag, de koppositie in Duitsland in handen. In eigen huis werd promovendus SV Darmstadt 98 op een gigantisch pak slaag getrakteerd. De Rekordmeister won het duel met 8-0. Alle goals werden gemaakt in de tweede helfte waarvan de eerste zeven in 25 minuten tijd.
De wedstrijd begon nochtans slecht voor Bayern. Na vier minuten kwam het met tien man te staan nadat Joshua Kimmich een directe rode kaart kreeg van scheidsrechter Martin Petersen. Diezelfde Petersen hielp de thuisclub echter een handje op weg door Darmstadt-spelers Klaus Gjasula en Matej Maglica ook van het veld te sturen. Met tien tegen negen ging Bayern vol gas voor de openingsgoal. Die kwam er voor rust, maar Leroy Sané zag zijn inzet door de VAR afgekeurd worden wegens buitenspel.
In de tweede helft kwam de ploeg van trainer Thomas Tuchel snel op voorsprong. Het was Harry Kane die in de 51e minuut het startsein gaf voor 25 doldwaze minuten. Nadat de Engelsman de openingstreffer had gemaakt waren het Sané (58), Jamal Musiala (60), Sané (64), Kane (69), Thomas Müller (71) en nogmaals Jamal Musiala (76) die de score in no-time naar 7-0 tilden. Slotakkoord was er nog voor Kane die twee minuten voor tijd zijn hattrick compleet maakte.