'Ajax is het meest concreet voor Sandler, maar heeft concurrentie van PSV'

Sportnieuws
zondag, 28 april 2024 om 12:24
philippe sandler
Philippe Sandler staat in de belangstelling van Ajax, zo meldt De Telegraaf. De Amsterdammers zouden momenteel het meest concreet zijn voor de centrale verdediger van NEC, maar ondervinden wel concurrentie. De aanstaande landskampioen PSV zou Sandler namelijk ook beschouwen als een interessante optie.
De krant schrijft dat PSV een centrale verdediger wil aantrekken, ondanks dat de club door wil met André Ramalho. Het contract van de 32-jarige Braziliaan loopt deze zomer af. Vorig seizoen was PSV ook al in de markt voor een rechter centrale verdediger. Toen grepen de Eindhovenaren mis bij onder andere Davinson Sanchez en Zeno Debast. Uiteindelijk kwam Armel Bella-Kotchap op huurbasis de selectie versterken, maar mede dankzij een blessure speelde hij uiteindelijk maar zes wedstrijden voor PSV. Nu zou Sandler in beeld zijn om de selectie van PSV te versterken.
Toch heeft PSV niet de beste papieren. 'Ajax is op dit moment het meest concreet', aldus De Telegraaf. 'Ajax is op zoek naar een opbouwend sterke verdediger en daarbij staat Sandler bovenaan de lijst.' Het feit dat Ajax bij de 27-jarige Sandler uitkomt is ook mede vanwege het verleden van de verdediger. Tussen 2005 en 2016 speelde hij namelijk in de jeugdopleiding van Ajax, waardoor hij de speelstijl goed kent.
Sandler speelde dit seizoen al 27 wedstrijden voor NEC, dat momenteel zesde staat en onlangs de bekerfinale verloor van Feyenoord. De 1.90 meter lange centrale verdediger heeft nog een contract tot 2025 en Transfermarkt.nl schat zijn marktwaarde in op 2,5 miljoen euro.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties