Afzwaaiende clubheld weet waar hij gaat afbouwen: 'Niet vaker dan één keer trainen'

Sportnieuws
dinsdag, 14 mei 2024 om 14:20
copyright proshots 25096929
Bram van Polen plakt er tóch nog een jaartje voetbal aan vast. Het clubicoon van PEC Zwolle beleeft komend weekend zijn veredelde 'afscheidswedstrijd' in de Eredivisie en sluit zich daarna aan bij de amateurs van VVOG. Tot op heden leek het erop dat Van Polen volledig zou stoppen, maar het kriebelt dus toch. De sterkhouder van de Zwollenaars stelt dat hij een 'mooi compromis' met zijn vrouw heeft kunnen sluiten, waar zijn kersverse ploeggenoten ook mee kunnen leven.
'Ik heb het er thuis wel een paar keer over gehad met mijn vrouw Lotte, we keken er namelijk samen enorm naar uit om de weekenden weer eens lekker voor onszelf te hebben zonder allerlei voetbalverplichtingen', bekent de afzwaaiende speler. 'Maar ik heb ook altijd gezegd dat ik mijn carrière op De Strokel zou afsluiten. We hebben een mooi compromis weten te sluiten: maximaal 17 wedstrijden per seizoen en niet vaker dan één keer trainen per week. De trainer kon zich daar goed in vinden en de andere jongens uit het team ook.'

Kampioensploeg

Van Polen sluit aan bij het zogenoemde 35+-team, dat de voorbije jaren standaard kampioen werd in zijn klasse. Toen de Zwolle-man zeventien jaar oud was debuteerde hij bij VVOG in de hoofdmacht. Later volgde toen een vertrek naar Vitesse.

Speciaal shirt

PEC Zwolle trapt zondag om 14.30u af tegen FC Twente, dat bij een overwinning plaatsing voor de voorronde van de Champions League veiligstelt. Van Polen kan dus rekenen op een uiterst gemotiveerde tegenstander. Voor fans van de routinier wordt zondag een speciale 'limited'-editie van het thuisshirt beschikbaar gesteld, met handtekening en rugnummer.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties