ADO Den Haag schaamt zich kapot voor vuurwerk gooiende fans: 'Ze hebben de club te schande gemaakt'

Sportnieuws
zondag, 26 mei 2024 om 12:15
copyright proshots 25339280
De fans van ADO Den Haag hebben zich zaterdagavond van hun slechtste kant laten zien. De Hagenezen stonden in de halve finale voor promotie naar de Eredivisie al na een half uur met 3-0 achter, wat supporters deed besluiten vuurwerk op het veld te gooien. ADO-directeur Natascha van Grinsven-Admiraal schaamt zich kapot na afloop.
'Ik schaam me kapot voor onze supporters, iedereen schaamt zich kapot. Dit was het moment om achter de club te gaan staan. Om de club te supporteren, maar ze hebben de club gewoon te schande gemaakt,' aldus een geëmotioneerde Van Grinsven-Admiraal. Pas nadat alle supporters van ADO het stadion hadden verlaten en met bussen terug naar Den Haag waren gegaan, hervatte scheidsrechter Jeroen Manschot het duel na een uur. Uiteindelijk won Excelsior de wedstrijd met 7-1 en mag het daarom in de finale opnemen tegen NAC Breda.

ADO wil imago verbeteren

'Het is echt verschrikkelijk, echt ongelooflijk. Ik begrijp er helemaal niks van. We zijn het hele jaar hard aan het werk om een heel ander ADO neer te zetten. Dit is niet wie we willen zijn. We gaan dit keihard aanpakken. Wij feliciteren Excelsior en bieden onze excuses aan de club aan en aan alle mensen in het stadion,' besluit de directeur van ADO.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties