🎥 Stomdronken PSV-speler is helemaal de weg kwijt

Sportnieuws
woensdag, 08 mei 2024 om 11:20
copyright proshots 25150997
De drank vloeide rijkelijk afgelopen zondag en maandag rondom de festiviteiten bij landskampioen PSV. Social media staat vol met feestvierende spelers en supporters. Het is leuk om de voetballers eens van een andere kant te zien. Die zagen we onder meer voorbij komen bij PSV-speler Malik Tillman.
De 21-jarige Tillman genoot met volle teugen van het kampioensfeest op maandag. En dat de Duits-Amerikaanse middenvelder van een drankje houdt werd al snel duidelijk. Nadat PSV een rondrit had gemaakt op de platte kar door Eindhoven, kwam de voltallige selectie aan op het Stadhuisplein. Daar was een beschonken Tillman de weg even helemaal kwijt en leek hij zich niet meer te beseffen waar hij was.
Tekst gaat verder onder de video
Op het Stadhuisplein was er een podium opgebouwd waar de spelers een groot feest vierden met de tienduizenden supporters. Tillman vond uiteindelijk met hulp de weg naar boven, maar moest even later ook weer naar beneden. En dat lukte de speler niet zelfstandig. Gelukkig voor Tillman werd hij ondersteund, anders hadden we wellicht heel andere beelden te zien gekregen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties